Yritys

Happy Print Oy on vuonna 2005 perustettu tamperelainen perheyritys. Toimimme painoalalla ja juuremme ovat perinteisissä markkinointiviestinnän tuotteissa kuten julisteissa, kylteissä ja tarroissa. Yrityksen innovatiivisuus ja intohimo ovat synnyttäneet markkinoille globaalistakin näkökulmasta katsottuna täysin uudenlaisen tuoteperheen, Happyecon.

Happyeco on aivan uudenlainen tapa toteuttaa näyttävät, kevyet, lujatekoiset, kestävät ja ekologiset esittelytilat messuista toimistoihin. Kaikki asiakkaan brändi-ilmeen mukaiset grafiikat painetaan suoraan tuotteisiin, joten raskaita rakenteita ja niihin liitettäviä erillisiä grafiikkapintoja, esim. kankaita ei tarvita.

Happyeco –kalusteet voi koota todella nopeasti ja helposti. Ne ovat erittäin kevyitä ja silti kestäviä ja nerokkaan suunnittelun ansiosta ne voidaan pakata pieneen tilaan. Koko messukalusto mahtuu henkilöautoon ja pystyttäminen vie päivien sijasta muutamia minuutteja, ilman työkaluja. Keveydestään huolimatta Happyeco-tuotteet voidaan koota kymmeniä tai jopa satoja kertoja uudelleen ja uudelleen. Käyttöiän päätyttyä Happyeco –tuotteen voi kuljetuslaukkuineen päivineen jättää kartonkikeräykseen.

Kaikki Happyeco -tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka omissa tiloissamme Tampereella.