Yritys

Happy Print Oy on vuonna 2005 perustettu tamperelainen perheyritys. Toimimme painoalalla ja juuremme ovat perinteisissä markkinointiviestinnän tuotteissa kuten julisteissa, kylteissä ja tarroissa. Yrityksellämme on innovatiivinen ja motivoitunut henkilökunta sekä oma tuote- ja materiaalikehitys. Modernit tuotantolinjamme sekä painoaineistojen hallinta mahdollistavat monipuoliset ratkaisut kaikenlaisiin tarpeisiin.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset ulko- ja sisätiloissa käytettävät suurkuvatulosteet (tarrat, julisteet, valomainokset, tapetit, bannerit, messumatot yms.) muotoonleikattuna ja halutussa koossa. Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi yrityksemme perustajan Juha Hepokorven innovatiivisuus sekä intohimo ovat tuoneet markkinoille täysin uudenlaisen tuotekonseptin nimeltä Happyeco.

Happyeco on aivan uudenlainen tapa toteuttaa kevyet ja kestävät sekä helposti pystytettävät esittelytilat messuista toimistoihin. Kaikki asiakkaan brändi-ilmeen mukaiset grafiikat painetaan suoraan tuotteisiin, joten raskaita rakenteita ja niihin liitettäviä erillisiä grafiikkapintoja, esim. kankaita ei tarvita. Happyeco -tuotteet voidaan koota todella nopeasti ja helposti. Ne ovat erittäin kevyitä ja silti kestäviä ja nerokkaan suunnittelun ansiosta ne voidaan pakata pieneen tilaan. Koko messukalusto mahtuu henkilöautoon ja pystyttäminen vie päivien sijasta muutamia minuutteja, ilman työkaluja. Keveydestään huolimatta Happyeco -tuotteet voidaan koota jopa satoja kertoja uudelleen ja uudelleen. Käyttöiän päätyttyä Happyeco -tuotteet voidaan jättää kuljetuslaukkuineen päivineen kartonkikeräykseen, sillä ne ovat 100 % kierrätettäviä. Kaikki Happyeco -tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka omissa tiloissamme Tampereella, ja tuotteille onkin myönnetty Avainlippu-tunnus.

 HappyecoR